MERCÈ GISBERT CERVERA

MERCÈ GISBERT CERVERA

Catedràtica de Tecnologia Educativa

Soc Dra. en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i Catedràtica de Tecnologia Educativa del departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili. Especialista en Tecnologies aplicades a l’Educació.

 

Com investigadora principal del grup de recerca ARGET: Applied Research Group in Education and Technology he liderat i lidero projectes de recerca i de transferència, tant nacionals com internacionals, centrats en la Tecnologia Educativa.

Soc docent per vocació i la meva carrera universitària m’ha permès ocupar, també, diferents càrrecs de gestió. En tots els vessants de la meva professió he promogut la interrelació entre docència, innovació i recerca per poder definir i dissenyar projectes i models que permetin evolucionar la institució situant a les persones i les seves necessitats en el centre. Alguns dels projectes desenvolupats han estat mereixedors de premis i reconeixements.

Els diferents càrrecs de gestió que he ocupat, tant dins de la Universitat com fora, m’han permès créixer professionalment i també personalment des de la perspectiva del treball en equip i col·laboratiu i del lideratge per a la innovació i la transformació educativa.

 

La meva capacitat d’integrar el vessant professional universitari i el cultural m’ha permès dissenyar i desenvolupar projectes més enllà de l’àmbit acadèmic i treballar per afavorir el desenvolupament cultural de la ciutadania promovent l’educació musical. El voluntariat, a més d’un aprenentatge constant, és una de les accions més gratificants que es poden dur a terme.