TARRAGONA RÀDIO
Redacció. 17/06/2020
Àudio.

“Parlem sobre docència virtual, digitalització de les aules i món digital amb Mercè Gisbert, investigadora del Departament de Pedagogia i la coordinadora del grup de recerca ARGET (Applied Research Group in Education and Technology) i del laboratori LATE (Laboratori d’Aplicacions de la Tecnologia a l’Educació) i des de fa molts anys treballen amb temes relacionats amb la incorporació de la tecnologia a l’educació.

Des del seu grup precisament estan en un projecte que han començat sobre les competències digitals docents i crearan un observatori per saber quines són les competències dels docents (ara estan fent una enquesta) i donar suport i compartir experiències. L’estudi també incorpora una part interessant que és la de comparar l’autoavaluació que es fan els docents de les seves competències digitals i la realitat.”