TIC I TEA

2017-2020 El paper de les TIC en la intervenció educativa amb infants amb transtorn de l’espectre autista (TEA). Empresa/Administració finançadora: DECO – Departament d’Empresa i Coneixement. Generalitat de Catalunya. Investigadora responsable: Maria Mercedes Gisbert Cervera. Nombre d’investigadors participants: 2.

RECERCA LOCAL

2014 Eines i propostes per a la discussió de la recerca. Responsable del grup de treball “Eines i propostes per a la discusió de la recerca” en el marc de la “XI Trobada d’entitas i associacions culturals de l’Antiga Diòcesi de Tortosa”. Móra la Nova (Tarragona).

PLA ESTRATÈGIC LA SÉNIA

PLA ESTRATÈGIC LA SÉNIA

2012-2013 Redacció Pla Estratègic Ajuntament de la Sénia. Finanançat per l’Ajuntament de la Sénia. Nº de investigadors: 1.  

CoNCa

2012-2019 Consell Nacional de la Cultura i de les Arts. Membre i Secretària del Plenari nomenada pel Parlament de Catalunya.

INFORME FP

2009-2011 Recomanacions per a la millora de l’organització de l’oferta de formació professional de las comarques de Tarragona (I i II). Finançat per l’Organisme autònom de desenvolupament local. Número d’investigadores: 2.

RECERCAT 2007

RECERCAT 2007

2007 Centros de estudios y universidades: bases para un protocolo que establezca las líneas de colaboración entre estos dos ámbitos de la investigación. Ponent a la Taula Rodona a la III edición Recercat 2007. Barcelona.

BITS INSPIRING PEOPLE

2007 Menció especial als Premis ’Teclado Solidario’ de la Fundació Bits Inspiring People. En la categoría ’Mejor Proyecto de Alfabetización Digital de la Administración Pública’ amb el projecte ’La Tecnología en el Patrimoni de la Memòria’.

INVENTARI PATRIMONI

INVENTARI PATRIMONI

2007 Estudi de l’inventari del patrimoni històric de la zona de la Taula del Sénia Finançat per la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Nº de investigadores: 1.

FEM QUE SE N’ADONIN

2006-2008 Fem que se n’adonin. Empresa/Administració finançadora: ICDO – Institut Català de les Dones. Investigadora responsable: Maria Mercedes Gisbert Cervera. Nombre d’investigadors participants: 10.

PROGRAMA aDONA-te’n

2006 Programa aDONA-te’n Empresa/Administració finançadora: ICDO – Institut Català de les Dones. Investigadora responsable: Maria Mercedes Gisbert Cervera. Nombre d’investigadors participants: 1.

IGUALDADER

IGUALDADER

2004-2007 Igualdader: libre circulación de las buenas ideas Tipus de contracte/Programa: EQUA – Iniciativa Comunitària EQUAL. Empresa/Administració finançadora: UNEU – Unió Europea. Investigador/s responsable/s: Maria Mercedes Gisbert Cervera. Nombre d’investigadors participants: 1.

LET ME LEARN PROJECT

2004-2006 Let me learn project Empresa/Administració finançadora: CECO – Comissió de la Comunitat Europea. Grundtvig 1 Let Me Learn Project SOCR – Socrates. Investigador responsable: Roger Ellul-Micallef. Nombre d’investigadors participants: 30.

COVA

COVA

2004-2006 COVA: Comunitats Virtuals d’Aprenentatge. Empresa/Administració finançadora: DURSI – Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació. Generalitat de Catalunya. Entitats participants: UdL-URV. Investigador/s responsable/s: Maria Mercedes Gisbert Cervera. Nombre d’investigadors participants: 11.

PATRONAT DE L’IRMU

PATRONAT DE L’IRMU

2003-2004 Patronat de l’IRMU Representant de la Universitat Rovira i Virgili al Patronat de l’Institut de Centres d’Estudis Ramon Muntaner.

PEC TARRAGONA

PEC TARRAGONA

2001-2008 Disseny i desenvolupament del Projecte Educatiu de la Ciutat de Tarragona. Organització de l’estratègia participativa. Elaboració del mapa de recursos educatius de la ciutat. Disseny i desenvolupament de l’eina de gestió de programes educatius de la ciutat.

GUIA PORTAVENTURA

GUIA PORTAVENTURA

2000-2001 Disseny i desenvolupament de les guies didàctiques de Portaventura. Organització d’un equip de treball per al desenvolupament de material didàctic i guies didàctiques. Finançat per Port Aventura S.A. Nº de investigadors: 5.